KSMPaimio

Kuntsarin vaalitorilla vipinää

Vaalitori on vauhdissa Kunnallislehden pihalla tänään lauantaina hyvällä ”pöhinällä”. Paikalla ovat jututettavina kaikki Paimiossa kuntavaaleihin osallistuvat puolueet, ja ne myös jakavat monenmoisia herkkuja ja tavaraa, ilmaisia ämpäreitäkin tietysti. Kunnallislehti tarjoaa ilmaiset makkarat ja mehut 600:lle ensimmäiselle.

Lue lisää 4.4.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla