KSMPaimio

Paimiolaispäättäjät osallistuvat useimpiin kokouksiin

Suurin osa paimiolaisvaltuutetuista osallistuu tiiviisti valtuustotyöskentelyyn: viime vuonna ainoastaan 6% luottamusmiehistä jätti yli puolet valtuuston kokouksista väliin.
Paimion kaupunginhallituksen ja ympäristölautakunnan jäsenistä kukaan ei viime vuonna jättänyt yli puolta kokouksista väliin. Sosiaali- ja terveyslautakunta voisi ylpeillä samassa sarjassa, ellei yksi jäsenistä olisi ollut kokonaan poissa.
Sivistys- ja vapaa-aikalautakunnassa sekä teknisessä lautakunnassa oli enemmän katoa. 22% eli viidesosa jäsenistä oli poissa yli puolessa kokouksista.
Koulutuslautakunnan tilanne on erikoinen: vähän osallistuneita on runsaasti lautakunnan kokoon suhteutettuna, ja heidän joukostaan löytyvät sekä puheenjohtaja että varapuheenjohtaja. Toisaalta vain yksi jäsenistä (11%) oli osallistunut puoleen tai alle kokouksista.
Innokkaimmat kokouksissa juoksijat ja kokouksia väistelevät ovat pääsääntöisesti pysyneet samoina henkilöinä: lähes samat nimet päätyivät sekä vuonna 2016 että 2015 eniten, usein tai vähiten osallistuneiden joukkoon.

 

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla