KSMPaimio

Paimion ja Esperi Caren neuvottelut päätökseen

Paimion kaupunki on päässyt neuvottelutulokseen Esperi Care Oy:n kanssa. Kaupunginhallitus kokoontuu seuraavan kerran huomenna keskiviikkona 19.4., ja kaupunginjohtajan pohjaehdotus on, että hallitus esittää valtuustolle kaupungin ja Esperi Caren neuvottelutuloksen hyväksymistä. Neuvottelut koskivat kiinteistökauppaa, yhteistyötä ja henkilöstön siirtoa ns. vanhoina työntekijöinä Esperi Caren työntekijöiksi. Lisäksi hallitus ehdottaa valtuustolle, että tämä päätös voidaan täytäntöönpanna heti.

Kaupunki myy nykyisen vanhainkodin kiinteistön, yhden rakentamattoman tontin sekä alueella olevan toimintansa, käsittäen 50 asiakaspaikkaa.

Kauppahinnan lisäksi Esperi Care Oy sitoutuu rakentamaan alueelle vuoden 2018 aikana valmiiksi uudet 60 asiakaspaikkaa käsittävät hoivatilat. Myöhemmässä vaiheessa yritys saneeraa nykyiseen vanhainkotiin lisää asiakaspaikkoja, jolloin alueella tulee olemaan merkittävästi enemmän asiakaspaikkoja kuin siellä nyt on.

Kaupungin tavoitteena on ollut, että paimiolaiset asiakkaat saavat tarvitsemansa hoivan Paimiosta jatkossakin ja että nykyiset työpaikat säilyvät, ja niitä tulee mahdollisesti jopa lisää.

Lue lisää 21.4.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla