KSMPaimio

Peimari United starttaa huomenna kauden kakkosessa

Sarjanousija Peimari United lähtee lauantaina alkavaan jalkapallon miesten Kakkosen kauteen yllätysvalmiina haastajana. Näin uskoo ainakin joukkueen monivuotinen kapteeni Samuli Vihervirta.
– Peli on ollut yllättävänkin hyvää jo kevään ensimmäisistä harjoituspeleistä lähtien, joten siinä mielessä voi lähteä ihan luottavaisin mielin kauteen. Tiedämme, että lähdemme sarjaan haastajana, mutta tavoitteemme on siitä huolimatta yllättää epäilijämme myös tällä kaudella, hän sanoo.
Peimari United pelasi kevään aikana kuusi harjoitusottelua, joskin vastustajista kolme on ollut Kolmosen joukkueita.  Valmentajana jatkaa portugalilainen Diogo Nobre.
SalPaa ja FC Jazzia vastaan Peimari sai esimakua Kakkosen vastuksista, ja Vihervirran mukaan näissä kahdessa koitoksessa oli sekä hyvää että myös kehitettävää.
– Kaikenkaikkiaan olen ollut yllättynyt siitä, miten hyvin olemme heti pystynneet vastaamaan Kakkosen joukkueiden pelaamiseen. Toki ottelu Jazzia vastaan (0–2 tappio) näytti, että töitä on yhä myös tehtävänä.
Kakkosessa suurin osa joukkueista harjoittelee jo 4–5 kertaa viikossa, mutta Peimari on päätynyt edelleen jatkamaan kolmella viikkoharjoituskerralla.
Peimari starttaa Kakkosen kautensa kahdella vierasottelulla. Ensin joukkue kohtaa tulevana lauantaina Espoossa EsPan ja viikkoa myöhemmin Porissa FC Jazzin.

Useat sarjan joukkueet ovat pelanneet harjoituskauden aikana toistakymmentä ottelua, mutta Peimari on tyytynyt tässäkin suhteessa vähempään. Kevään kuudennessa ja viimeisessä harjoitusottelussaan ryhmä kohtasi lauantaina Tammisaaressa Ykkösen Ekenäs IF:n.
Tuo ottelu päättyi kotijoukkueen selvään 3–0-voittoon.

Kuntsari julkaisee lehdessä ja netissä Peimari Unitedin pelaajaesittelyt, ensimmäiset kolme 21.4. lehdessä. Ne kerätään erilliseen pelaajagalleriaan, nimellä Peimari pelaajagalleria. Käy katsomassa kun galleria täydentyy.

Lue lisää 21.4.2017  lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla