KSMPaimio

Rakennatko isommin tai pienemmin?

Huomenna lauantaina on paikka ja sauma lähteä tutustumaan Paimion Sähkömiehentiellä järjestettäviin asumisen, rakentamisen ja sisustamisen pienmessuihin, joita järjestävät Paimion kaupunki ja yrittäjät yhteistyössä. Messutapahtuma on avoinna klo 11-15, ja paikalla on paikallisia alan yrittäjiä tarjoamassa palveluksiaan niin talonrakennuttajille kuin remontoijillekin.

Todella usein on niin, että täältäkin lähdetään muualle hakemaan palveluja, joita löytyisi myös paikallisesti. Tarjonta ja kysyntä eivät löydä toisiaan, mutta tässä tapahtumassa sitä yritetään edesauttaa.

Paikalla on hippasen ohjelmaa myös lapsille ja kaupunki tarjoaa myös kaffet.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla