KSMPaimio

Päiväkotitontin kaava nähtäville

Kaavaehdotus Paimion uuden yksityisen päiväkodin tontista on valmistunut. Paimion ympäristölautakunta päätti asettaa Mäkiläntien nimellä kulkevan kaavan nähtäville. Tontille saa kaavaehdotuksen mukaan rakentaa korkeintaan kaksikerroksisen päiväkodin. Kaupunki haluaa paikalle matalaa rakentamista, jonka kuvaillaan esittelytekstissä sopivan hyvin lähiympäristöön.
Tontilla on ollut niitty, joka on niitetty muutaman kerran vuodessa.
Raisiolainen HoivaOte Oy osti helmikuussa tontin kaupungilta 62 000 eurolla.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla