KSMPaimio

Sauvo-Karunalla kohtalon hetket

Sauvo-Karunan seurakunnan talous on kiristynyt niin vakavasti, että tilanne vaarantaa seurakunnan toiminnan. Tällä menolla seurakunnan kassavarat ovat loppumassa jo vuonna 2019.

Tuomiokapituli edellyttää, että seurakunnan on viipymättä ryhdyttävä toimenpiteisiin uhkaavan talouskriisin ratkaisemiseksi: seurakunnan tulee joko nostaa merkittävästi veroprosenttiaan tai aloittaa liitosneuvottelut. Seurakunnan tulee ilmoittaa jo tulevan kesäkuun loppuun mennessä, miten se aikoo ratkaista ongelmansa.

Kirkkoherra Kalle Elonheimo ei pidä veroprosentin nostamista realistisena. Jos Sauvo-Karuna haluaa  säilyttää täydellisen itsenäisyyden, se merkitsisi Elonheimon mukaan toiminnan voimakasta supistamista.  Toisena vaihtoehtona on kirkollisen työn jatkuminen osana isompaa seurakuntataloutta.

 

Lue lisää 28.4.2017

Portit kiinni? Jos Sauvo-Karunan seurakunta pitää kiinni itsenäisyydestään, se merkitsee toiminnan supistamista.

 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla