KSMPaimio

Sauvon virasto hajasijoitetaan?

Sauvon kunnanhallitus käsittelee kokouksessaan tänään tiistaina 18.4. kunnanviraston tilajärjestelyjä, koska aluehallintovirasto on määrännyt nykyisen viraston käyttökieltoon sisäilmaongelmien vuoksi.

Kunnanjohtaja esittää tänä iltana kokoontuvalle kunnanhallitukselle väistötiloihin muuttamista siten, että hallintotoimisto siirtyy kesäkuussa Asunto Oy Keskuskartanon kahteen huoneistoon. Tekninen toimisto siirtyy Veikko Laihiselta vuokrattaviin toimistotiloihin osoitteeseen Sähkömiehentie 4. Sosiaalitoimiston työntekijät ovat siirtyneet väistötiloihin vuokrattuun omakotitaloon jo elokuussa 2015.

Pidemmän ajan ratkaisu viraston tilajärjestelyistä jää edelleen auki.

One Response to Sauvon virasto hajasijoitetaan?

  • mitähän nämä keskuskartanon huoneistot tulevat maksamaan.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla