KSMPaimio

Seuraa vaalien tuloslaskentaa verkossa

Seuraa kuntavaalien tuloslaskentaa verkossa, www.kuntsari.fi. Päivitämme sunnuntai-iltana verkkoon ääntenlaskun etenemistä alueen kunnissa, seuraamme äänimäärän jakautumista puolueiden välillä ja julkaisemme nimilistoja uusista valtuutetuista.

Kuntavaalien tulos ratkeaa sunnuntaina 9. huhtikuuta.

Ensimmäiset tiedot äänten jakautumisesta tulevat pian iltakahdeksan jälkeen ennakkoäänten tulosten tultua julki. Varsinainen tulos on selvillä myöhemmin illalla.

Uudet kunnanvaltuustot aloittavat työnsä kesäkuun alussa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla