KSMPaimio

Terkkari palautti rahoja

Paimion-Sauvon terveyskeskuskuntayhtymän vuosikate vuodelta 2016 oli 400 000 euroa, ja tilinpäätös osoittaa ylijäämää noin 57000 euroa. Aiemmat ylijäämät mukaan laskien vuoden lopussa oli kertynyttä ylijäämää yhteensä noin 102 000 euroa.
Terveyskeskuksen toimintaan kului 8,5 miljoonaa euroa, toiminta tuotti vajaat 9 miljoonaa euroa. Kuntayhtymä maksoi jäsenkunnilleen viime vuodelta palautuksina yhteensä 460 000 euroa palvelulaskutuksessa kertynyttä ylijäämää.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla