KSMPaimio

Virastoa sovitetaan pankin kupeeseen

Kunnanviraston tilaratkaisuista on tullut Sauvossa ikiliikkuja sen puolesta, että edelleen asia jätettiin kunnanhallituksessa pöydälle. Kunnanhallitus ei siis hyväksynyt sille esitettyjä hajautettuja vuokratilaratkaisuja, vaan nyt on selvitettävä tarkemmin nykyisten Osuuspankin tilojen käyttöä. Päätös syntyi muodollisesti yksituumaisesti, mutta siitä käytiin kyllä keskustelua. Seuraavan kerran asia nousee hallituksen pöydälle 8.5.
Kunnanhallitus haluaa siis selvittää pankin kiinteistön nykyään omistavan Aalto Kiinteistöt Oy:n kanssa vuokrausmahdollisuutta pidemmällä aikavälillä niin, että kunnanvirasto voisi sijoittua pysyvästi pankin nykyisiin tiloihin.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla