KSMPaimio

Apuvoima Simolin konkurssiin

Apuvoima Simolin Oy asetettiin keskiviikkona yrityksen omasta hakemuksesta konkurssiin. Konkurssihakemuksen takana on yrittäjä Anton Simolinin mukaan se, että yhtiön hoidettavaksi lankesi vastuita, joita yhtiö ei pystynyt hoitamaan.
– Yrittäjyys ja rakentaminen jatkuu normaalisti muiden yhtiöiden, kuten Paimion Soodapuhalluksen ja Taitotekijät Oy:n toimesta. Toiminnan kannalta ei siis näkyviä muutoksia, muutama työntekijä jää pois, muuten henkilökunta on siirtynyt muihin yrityksiin, hän avaa.
Simolinin yritysryppääseen kuuluu myös muita yrityksiä, kuten tuoreimpana mm. Taitoa LKV- kiinteistönvälitys, joka toimii julkisuudessa paljon huomiota saaneen Iskun talon tiloissa.
Iskun talossa vietetään lauantaina ravintolapäivää ja tavallaan samalla myös talon avajaisia ihan ennalta ilmoitettuun tapaan. Simolin korostaa, että Apuvoima Simolin Oy:n tippuminen pois hänen yritysryppäänsä toiminnasta ei vaikuta mitenkään Iskun taloon, joka on hänen henkilökohtainen projektinsa.

2 Responses to Apuvoima Simolin konkurssiin

  • Näin käy kun hoitaa hommansa huonosti. Uusi firma pystyyn ja vanha konkurssiin niin ei tarvitse maksaa korvauksia.

  • Mitenkähän tämä herättää luottamusta eli moniko on valmis tekemään sopimuksia tällaisen toimijan kanssa?
    En ainakaan minä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tilaa lahjalehti
TS rekry
Arkistot

Muualla