KSMPaimio

Föli saattaa laajentua Paimioon ja Sauvoon

Turun seudullisessa joukkoliikenteessä saattaa jatkossa olla mukana jopa 13 kuntaa, kun niitä on nyt kuusi. Joukkoliikenteen yhteistoimintasopimuksessa Auran, Paraisten, Maskun, Mynämäen, Nousiaisten, Paimion ja Sauvon kunnille varataan oikeus liittyä Föli-alueeseen. Ennestään alueeseen kuuluvat Turku, Kaarina, Naantali, Raisio, Lieto ja Rusko.

Turun kaupunginhallitus päättää yhteistoimintasopimuksesta  tänään tiistaina 2.5.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla