KSMPaimio

Kattohaikarahavaintoja Paimiossa

Kattohaikaran pituus on 100–110 cm, siipiväli 195–215 cm ja paino 2,3–4,4 kg.

Muutama kattohaikara on oleillut Paimiossa tällä viikolla. Mikko Mäkitalo bongasi kylvötöiden lomassa kolme haikaraa Pitkäportaassa aivan Paimion ja Salon rajalla sekä maanantaina 15.5. että tiistaina 16.5. Haikarat tepastelivat pellolla rohkeasti lähellä koneita, mutta kun Mäkitalo yritti jalkautua hytistä paremman kuvan toivossa, linnut lennähtivät turvallisemman etäisyyden päähän. Kattohaikaroita nähdään Etelä-Suomessa joka vuosi tyypillisesti juuri huhti-toukokuussa. Kattohaikara on pesinyt onnistuneesti Suomessa ainoastaan kerran, Koskella toissa vuonna.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla