KSMPaimio

Paimion Senioritalo juhlisti harjannostajaisia

Paimion Senioritalo juhlisti harjannostajaisia perjantaina 19.5. Senioritalon rakennuttamisesta vastaa Paimion Palvelukeskussäätiö. Yhteensä 20 asuntoa käsittävän rakennuksen on tarkoitus valmistua lokakuun loppuun mennessä.

Palvelukeskussäätiön hallituksen puheenjohtaja Leena Järvi paljasti, että rakennushanke on saamassa pian jatkoa. Samalle tontille nousee toinenkin rakennus, jonka on määrä valmistua vuoden 2019 aikana.

Lue lisää 23.05.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla