KSMPaimio

Paimiossa istutetaan Juhlametsikköä

Paimio-Seuran puheenjohtaja Timo Virta istutti pihlajan.

Kaaripuisto on tulevaisuudessa paljon nykyistä vehreämpi, kun sinne istutettavan Juhlametsikön puut varttuvat. Istuttaminen alkoi perjantaina 12.5., suomalaisuuden päivänä. ”Suomi-alueelle” istutetaan yhteensä 100 tainta, ”Paimio-alueelle” 20 tainta. Yhden taimen istuttaa ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen perjantaina kello 16.

 

 

 

 

 

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla