KSMPaimio

Poimi kesän parhaat hetket ja kohteet

Vuosi toisensa jälkeen teemme kesälehteä ja törmäämme asioihin ja aiheisiin, joista itsekin yllätymme ja joihin ihastumme. Peimarin seudulla on yritteliäisyyttä, luovuutta ja herkkyyttä todella paljon, se vain pitää löytää. Tällä kertaa toimitus kirjasi omat suositukset tulevaan kesään. Vapaasti siis vinkaten, olkaa hyvät.

”Saan heinäkuussa isännöitäväkseni ja kuskattavakseni kanadansuomalaisia kesävieraita. Ensin saapuu seitsemänkymppinen pariskunta Thunder Baysta, sitten iäkäs leskirouva pojantyttärineen Vancouverista.
Mihin heidät Peimarissa veisin?
Jos on kaunis sää, taidan viedä nuorekkaan pariskunnan ensin aamukahville Tuorlaan ja sitten Harvaluotoon uimaan. Siitä jatkamme Paimioon ja Sauvoon ja ajamme läpi seudun TOP 10 pikkutiet. Lounas alkuiltapäivästä Kalle’s Backa 55:ssä, josta Sauvon ja Karunan kirkkojen kautta takaisin lähtöruutuun.
Tuijan ja Jenniferin vien loppukuusta Paimion Askalankoskelle Ketokahvilaan ja ”maisemaopasteluihin”. Paluu Kaarinan Ravattulan kylän Ristimäen kautta.”
Perttu Hemminki

”Karunassa haaveilen tänä vuonna kokeilevani kirkkovenesoutua ja omassa mökkirannassa suppausta. Rantolan kievarin omaleimaisen pizzakauden ehdimme jo avata, ja paikkaan on muutenkin kiva piipahtaa vaikka vieraiden kera. Rosvo-Roopen aion nähdä Paimion kesäteatterissa. Askalankosken upeisiin maisemiin pitää tauon jälkeen myös poiketa.”
Taina Tukia

”Uimakierros alueen uimapaikoissa- kierros alkaisi Ankkalammen hiekalta, jatkuisi sieltä Sarapiston hyppytorniin ja lopulta rentoutumaan Marjamäen rauhaan.
Muita retkipaikkoja ehdottomasti Askala ja Hevonpään laavu ja kipuaminen Vakkavuorelle. Omien eväiden nautiskelua ja luonnon kauneudesta mykistymistä siis kesään tarjolla.”
Ina Virtanen

”Jo toista kesää Paimion seudulla työskentelevänä on lähes häpeällistä, että Paimion parantola on itselleni lähinnä tuttu vain auton ikkunasta tiirailtuna. Tänä kesänä aion siis ottaa osaa opastetuun kierrokseen Alvar Aallon kansainvälisesti kuuluisassa rakennuksessa. Uskallan suositella samaa esimerkiksi Paimioon saapuville ulkopaikkakuntalaisille.”
Onni Niemi

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla