KSMPaimio

Suomen kolmanneksi parhaat fillaristit

Paimion Jokelan koululla on jo perinteitä menestymisessä koululaisten Fillarimestarikisoissa, ja hyvä harjoittelu tuotti tulosta tänäkin vuonna: Jokelan koulu saavutti jännittävässä kisassa pronssia, pisteen päässä hopeamitalista.

”SM-kisoihin” pääsi syksyllä 2016 eri puolella Suomea järjestetyistä aluekisoista mukaan 19 joukkuetta. Jokaisessa joukkueessa oli kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Kilpailuissa oli kolme teoriakoetta ja kolme taitorataa. Jokainen suoritti radat yksitellen.

Paimion Jokelan koulun joukkueeseen kuuluivat Saara Käkönen ja Klaara Entonen sekä Milo Tarvonen ja Arttu Vähämiko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 5.5.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla