KSMPaimio

Taas Paimiolle pieni perintö

Viime keväänä poisnukkuneen Jarmo Ilmari Janssonin perintö on tulossa Paimion kaupungille. Valtionkonttorin mukaan Janssonilla ei ole perillisiä ja kuolinperässä on varoja vajaat 40 000 euroa.
Kaupunki on hakenut perintöä sillä perusteella, että varat käytetään vanhuspalveluiden hoitajakutsujärjestelmän uusimiseen ja paikallisen kulttuuriperinnän vaalimiseen ja edistämiseen Paimion museoissa ja kotiseutuarkistossa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla