KSMPaimio

Valtuuston puheenjohtajuus säilyy Keskustalla, hallituksen Kokoomuksella

Paimion kaupungin paikkaneuvotteluissa on päästy sopimukseen hallituksen, valtuuston ja lautakuntien luottamushenkilöpaikkojen jaosta.

Valtuuston puheenjohtajuus säilyy Keskustalla. Ensimmäisen varapuheenjohtajan paikan saa SDP, toisen Kokoomus ja kolmannen Vasemmistoliitto. Väistyvässä valtuustossa varapuheenjohtajia on kaksi, kokoomuksen Jukka Hongisto ja SDP:n Tapani Lahti. Puheenjohtajana on toiminut Reijo Hallisto.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajuus pysyy Kokoomuksella. Henkilö kuitenkin vaihtuu, sillä Jarkko Kallio on ilmoittanut luopuvansa tehtävästä työkiireiden vuoksi. Ensimmäisen varapuheenjohtajan paikan saa Keskusta, toisen SDP. Niillä on varapuheenjohtajien paikat nykyisessäkin hallituksessa, mutta päinvastaisessa järjestyksessä.

Sosiaalilautakunnan puheenjohtajaksi tulee keskustalainen, koulutuslautakuntaan kokoomuslainen, ympäristölautakuntaan samoin kuin sivistys- ja vapaa-ajan lautakuntaan sosialidemokraatti, tekniseen lautakuntaan keskustalainen ja tarkastuslautakuntaan kokoomuslainen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla