KSMPaimio

Kirppisralli keräsi väkeä kylänraitille

Paimion Ruokolinnan ja Korvenalan kylillä järjestettiin viikonloppuna kaksipäiväinen kirppisralli osana Avoimet kylät -tapahtumaa. Tapahtumaan pystyi osallistumaan niin polkupyörällä, kävellen kuin autolla. Reitti kiersi Alvar Aallon sairaalalta 11 kilometrin mittaisen lenkin, jonka varrella oli 28 pistettä, joissa pysähtyä. Reitin alkupäissä tarjolla oli kartta, jota seuraamalla oli helppo valita, missä kohteissa halusi vierailla. Suurin osa myyntipisteen perustaneista piti kirpputoria ja kahvilaa omassa kotipihassaan. Myynnissä oli niin vanhoja vaatteita, huonekaluja, käyttöesineitä, käsitöitä kuin ruokaa. Lapset pääsivät ratsastamaan ponilla ja osallistumaan keppihevosrataan.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla