KSMPaimio

Sauvo haluaa turvata bussikyydit

Sauvon valtuusto on hyväksynyt uudet kolmen vuoden sopimukset, joilla kunta ja Ely-keskus varautuvat turvaamaan joukkoliikenteen yhteyksien säilymisen Kemiö- Sauvo- Turku -akselilla myös ensi vuodesta lähtien, sillä yhteysvälin nykyiset liikennöintisopimukset ja -luvat ovat päättymässä kuluvan vuoden lopussa. Ongelmana on, että pelkillä asiakasmaksuilla vuoroja ei kannata ajaa, joten rahaa tarvitaan paitsi kunnilta myös Elyltä. Sauvossa operoivat tällä hetkellä mm. Vainion Liikenne Oy ja J&M Launokorpi Oy. Ely-keskus esitti joukkoliikennepalvelujen hankintaa 1.1.2018 alkaen siten, että vuorot ovat lähtökohtaisesti vastaavat kuin nykyiset. Muutamia vuorolisäyksiä on tehty vuorovälin tasaamiseksi ja kuntien aloitteesta Turun iltayhteyden parantamiseksi. Kokonaisuus on koottu itsenäiseksi neljän auton autokierroksi, kesällä autoja tarvitaan kolme.  Liikenteenharjoittajat saavat pitää asiakkailta kertyvät lipputulot ja saa sen lisäksi ELY:n ja kuntien maksaman kuukausittaisen liikennöintikorvauksen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla