KSMPaimio

Sauvo-Karunan seurakunta ryhtyy valmistelemaan seurakuntaliitosta

Sauvo-Karunan taival itsenäisenä seurakuntana päättyy. Kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan torstaina 8. kesäkuuta, että Sauvo-Karunan seurakunta ryhtyy neuvotteluihin liittyäkseen toiseen seurakuntatalouteen.

Liitos astuu voimaan vuoden 2019 alusta. Päätös syntyi seurakunnan pitkään jatkuneen heikon taloudellisen tilanteen seurauksena.

Lue lisää 13.6.2017 lehdestä

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot

Muualla