KSMPaimio

Lava-auto katolleen, kaksi hoitoon

SAUVO  Keskiviikkona iltapäivällä sattui Sauvon Ruonalla liikenneonnettomuus, jossa kaksi henkilöä joutui sairaalahoitoon. Lava-auton kuljettaja menetti auton hallinnan ja se päätyi katolleen pellolle. Pelastuslaitos joutui leikkaamaan auton katon saadakseen uhrit ulos. Molemmat loukkaantuivat lievästi.
Perjantaina Paimion liikennevaloristeyksessä sattui kevytmoottoripyörän peräänajo. Motoristi törmäsi valoissa olleen pakettiauton perään, mutta selvisi ruhjein.
Varsinais-Suomen poliisi tiedottaa, että Turun poliisiaseman löytötavara on suljettuna maanantaisin ja tiistaisin 17.7-8.8.2017 välisenä aikana. Muina päivinä arkisin palvelu normaalisti klo 9-12.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla