KSMPaimio

Leireilyä ja maatilaretkiä

Huomisesta lehdestä taas näkyy, miten kesä saa meidän liikkeelle. Askalassa vietettiin kesän perinteinen ketoleiria ja siistittiin heinäkuista maisemaa. Heinät päätyivät seipäille ja aidat korjattiin. Kelit olivat vaihtelevia, mutta varusteissakin löytyi.

Kalevalla Sillanpään tilalla on kasvatettu alpakoita reilut kymmenen vuotta. Nämä isot ja lempeät eläimet ovat tulleet tutuiksi eri tapahtumissa ja agilityn kautta, ja nyt heitä pääsi näkemään ”kotonaan”.

 

Lue lisää 18.7.2017 

Alpakka on vahvaluonteinen, itsepäinenkin eläin. Sen saa oppimaan agilityä kun jaksaa opettaa.

lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla