KSMPaimio

Paimion kaupunginhallituksen edustajat nimettiin lautakunnille

Kaupunginhallitus on nimennyt edustajansa kuhunkin hallinnonalan lautakuntaan. Nimetyt edustajat voivat osallistua näiden lautakuntien kokouksiin seuraavat pari vuotta. Sen jälkeen lautakuntien edustajia voidaan vaihtaa.
Sosiaali- ja terveyslautakunnassa kaupunginhallituksen edustaja on Sari Murto, koulutuslautakunnan Sanna-Maija Ansio ja sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan Marika Mulari.
Tekninen lautakunnan kokouksiin voi osallistua hallituksen edustajana Anton Simolin ja ympäristölautakuntaan Kimmo Jalonen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla