KSMPaimio

Perussuomalaisten Janne Aso jätti tehtävänsä

Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirihallituksen puheenjohtaja Janne Aso on jättänyt tehtävänsä kesken kauden. Hän kokee perussuomalaisten olevan tänä päivänä eri puolue, kuin se johon hän aikoinaan liittyi vuonna 2011.
– Koin tuolloin, että Perussuomalaiset jatkaisivat sitä alkiolaista linjaa, jonka Veikko Vennamo toi Maalaisliitosta Suomen Pientalonpoikien puolueeseen, Aso kertoo tiedotteessa.
Jo kesäkuun puolivälissä Aso oli kommentoinut, ettei voi selkä suorana perustella uuden puoluejohdon linjauksia.
Ason mukaan piiriin kuuluva Oripään paikallisyhdistys vaati paikallisyhdistyksiä ja puoluetta erottamaan sellaiset henkilöt, jotka eivät asetu uuden puoluejohdon taakse riittävän selkeästi.

One Response to Perussuomalaisten Janne Aso jätti tehtävänsä

  • Ymmärrän Jannen näkemyksen mutta se, että vastuut ei lopu ennen kuin seuraava kokous valitsee uuden puh.johtajan. Säännöt kun ovat sääntöjä myöskin puolueissa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla