KSMPaimio

Rattijuoppoja usempi

KAARINA  Henkilöauto suistui lauantain vastaisena yönä kello 03.30 Kaarinassa moottoritiellä Raadelman risteyksen lähellä keskikaiteeseen. Kuljettajana ollut mies puhalsi alkometriin 1,5 promillea. Mies vietiin ambulanssilla Tyksiin tarkastettavaksi.
Alustavasti vaikutti siltä, että hän ei loukkaantunut vakavasti. Auto ja kaide vaurioituivat. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
Poliisi oli suorittamassa rattijuopumusvalvontaa Kaarinassa Saaristotiellä sunnuntaina, kun klo 8.45 aikaan paikalle ajoi 62-vuotias mies henkilöautolla. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin reilun promillen lukemat. Illalla partio pysäytti kello 23.05 Kaarinassa moottoritiellä henkilöauton, jonka mieskuljettaja puhalsi alkometriin 2,60 promillea. Lisäksi huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille, eikä kuljettajalla ollut voimassa olevaa ajokorttia ja auto oli otettu luvatta käyttöön.
Miehiä odottavat syytteet rattijuopumuksesta ja muistakin rikoksista.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla