KSMPaimio

Sonni saatiin ylös ojasta

Melkein tonnin painoinen Highland -siitossonni saatiin tiistaina ylös ojasta Salon Vaskiolla. Sonni päätyi ojaan manaantaina ja sitä yritettiin pelastaa jo maanantaina. Pelastuslaitos aloitti pelastustoimet eilen illalla kello seitsemän jälkeen, mutta työt keskeytettiin kun eläin väsähti.

Siitossonni on paimiolaisen Heli Rosvallin karjaa. Omistaja on arvioinut, että eläin toipuu koettelemuksesta.

(juttua päivitetty 25.7. klo 15.44)

Sonni lepäilee nurmella peiteltynä. Pelastusoperaatio kesti melkein vuorokauden. Kuva Simo Päivärinta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla