KSMPaimio

Tonttikauppa käy kesälläkin

PAIMIO Kaupungilla on tällä erää myynnissä tai vuokrattavana Paimiossa 34 tonttia. Näistä suurin osa, eli 25 tonttia on Saaren alueella, muutama sitten Saaren alueen alapuolella Juliuksentien varressa ja loput Oinilassa.
Kaupungin 20- vuotisjuhlavuoden kunniaksi kehitettiin myyntitempaus, jonka mukaan kaupunki myy tänä vuonna 20 ensimmäistä tonttia 20 prosentin alennuksella. Lisäksi tontin ostajille lahjoitetaan puuntaimi. Tähän mennessä näitä kauppoja on tehty tänä vuonna kymmenkunta.
Alennus koskee myynnissä olevien kaupungin omakotitalotonttien maapohjan hintaa. Tonttien maapohjien hinnat vaihtelevat n. 19.500 – 42.000 euron välillä, joten alennukset ovat 3.900 – 8.400 euroa tontin pinta-alasta riippuen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla