KSMPaimio

Varo väärää rahaa

Turussa on yritetty maksaa väärennetyillä sadan euron seteleillä.
Poliisi kehottaa seteleitä vastaanottavia ihmisiä tarkastamaan saamansa setelit. Nyt liikkeellä olevat väärät setelit ovat melko helposti havaittavissa väärennetyiksi. Seteleistä puuttuvat esimerkiksi  kaikki turvamerkinnät.
Poliisi pyytää ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen, mikäli joku tarjoaa väärää rahaa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla