KSMPaimio

Volttitiellä uhkaava tehdaspalo

Paimion Volttitiellä sijaitsevalla Steran tehtaalla syttyi keskiviikkoaamuna kello 8.44 aikaan teollisuuspalo, kun hitsaustöistä lähti kipinä ilmastointikanavaan.
– Alkupalo levisi ilmastoinnin myötä talon rakenteisiin. Tehtaan väki aloitti alkusammutuksen. Ensimmäisen yksikön saapuessa paikalle halli oli savua täynnä. Tilanne oli vakava, mutta siitä selvittiin todennäköisesti pienin vahingoin, päivystävä palopäällikkö Mika Viljanen kertoo.
Paikalle saapui 12 yksikköä, joita vähennettiin tilanteen selvittyä.
– Palo ilmoitettiin heti suurena rakennuspalona sen koon ja alkuvaiheen tilanteen osalta. Paloa sammutettiin sekä rakennuksen sisäpuolelta että päältä.
Tehtaalle jäi yksi pelastuslaitoksen yksikkö paikan päälle jälkivartioimaan paloa. Palossa ei syntynyt myrkyllisiä kaasuja.
– Tilat olivat puhtaat, kun väki päästettiin sisälle. Palokunta oli paikalla tunnin verran. Alkutietoihin nähden päästiin vähäisemmällä.
Steran Paimion tehdas on erikoistunut muun muassa sähkökeskusten, laitekaappien sekä ilmastointituotteiden valmistukseen.

(Juttua päivitetty tilojen puhtauden ja jälkisammutuksen osalta).

Lue lisää 7.7.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla