KSMPaimio

Avoimet ovet käsityöläisten ja taiteilijoiden työhuoneilla

Konstrundan, eli avoimet ateljeet -tapahtuma järjestetään jo kymmenettä kertaa. Mukana on 260 käyntikohdetta, joista Kunnallislehden levikkialueella viisi.
Konstrundanin ideana on tarjota mahdollisuus tutustua taiteilijoiden ja käsityöläisten työtiloihin ja -tapoihin. Kohteissa on mahdollisuus tehdä myös hankintoja sekä osallistua taidearpajaisiin.
Sauvossa ateljeensa ovet avaa Pive Toivonen osoitteessa Laanilantie 70, Sauvo.
Paimiossa vierailemaan pääsee paikkaan Anu´Sko ja Kenkiks, Suutaripalvelu Viimeisen Niitin tiloissa, osoitteessa Vistantie 11 A, Paimio, sekä Teija Lehdon ja Esko Railon ateljeelle osoitteeseen Ruokolinnantie 244, Paimio.
Kaarinassa avoinna on Kuusiston taidekartano, jota pitää Kaarinan taideyhdistys ry, osoitteessa Linnanrauniontie 577, Kuusisto. Ovet ovat avoinna tulevana lauantaina ja sunnuntaina kello 11–17.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla