KSMPaimio

Iäkäs mies kateissa Kaarinassa

Lounais-Suomen poliisi julkisti aamulla kello kahdeksan etsivänsä Kaarinan Kuusistossa eilen illalla kadonnutta 71- vuotiasta Arvo Leppävuorta. Etsinnässä on käytetty ja käytetään apuna poliisikoiria, vapaaehtoisen pelastuspalvelun miehistöä sekä Rajavartiolaitoksen helikopteria.
Viimeinen havainto Leppävuoresta on Kuusiston Vuolahdessa klo18 aikaan, ja poliisi on saanut ilmoituksen kadonneesta pari tuntia tämän jälkeen.
Leppävuori on 170cm pituinen ja vartaloltaan tanakka. Hän on viimeisen havainnon mukaan pukeutunut mustiin farkkuihin ja vihreään pusakkaan. Päähineenä hänellä on lippalakki ja jalassa saappaat.
Ilmoitukset kadonneesta pyydetään hätäkeskukseen tai lähimmälle poliisiviranomaiselle.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla