KSMPaimio

Kaarinalaismies löytyi illalla

Yli vuorokauden ajan Kaarinan Kuusistossa kateissa ollut 71-vuotias Arvo Leppävuori on löydetty elossa Kaarinan Kuusistosta Empon hiihtomajan lähistöltä.
Onnellisesti päättyneeseen etsintään osallistui yhteensä noin sata henkilöä viranomaisista sekä vapaaehtoisista. Kadonnutta etsittiin maalta, mereltä ja ilmasta käsin.
Kadonneen löysi lopulta vapaaehtoisen pelastuspalvelun koirapartio sinnikkään, pyyteettömän ja ammattitaitoisen työnsä seurauksena.
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu koostuu viranomaistoimintaa tukevista kymmenistä erilaisist järjestöistä ja niiden myötä tuhansista koulutetuista vapaaehtoisista.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla