KSMPaimio

Turun puukotuksilla linkki Kaarinaan?

Silminnäkijän arvelun mukaan poliisit etsivät Kaarinasta puukotuksiin liittyviä henkilöitä.

Turun puukotusten jälkiselvittely jatkuu silminnäkijän mukaan Kaarinassa. Hovirinnan kerrostaloalueelle saapui kello 20 aikaan useita poliisiyksiköitä ja yksi ambulanssi. Runsas 10 poliisia oli pukeutunut luotiliiveihin ja kypäröihin, ja osalla oli maastokuvioiset vaatteet. Yksiköt poistuivat paikalta rauhallisesti noin kymmenen minuutin jälkeen.

Viranomaisilta ei ole vielä saatu vahvistettua tietoa, liittyykö tilanne Turun puukotuksiin.

Lue lisää 22.8.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla