KSMPaimio

Haka tippuu neloseen, uusi valmentaja nimetty

Paimion Hakan jalkapallon miesten edustusjoukkueen kautta Länsi-Suomen piirin Kolmosessa on jäljellä kolme ottelua ja tämän hetkisen sarjatilanteen perusteella ensi kaudella pelit jatkuvat todennäköisesti Nelosessa. Joukkueella on kuitenkin jo tähtäin tulevassa ja kauden 2018 suunnittelu on pitkällä.
Paimion Haka on solminut ensi kautta koskevan valmennussopimuksen Teemu Taskisen kanssa. Ennen kesätaukoa joukkueen peräsimeen astunut Juuso Jaakkola jatkaa myös peliuraansa Paimion Hakassa ja toimii osana tulevaa valmennustiimiä.

Viimeisin ottelu päättyi tappioon Turussa.

Hakan kausi on ollut nihkeä, mutta katseet on suunnattu jo eteenpäin. Kuva viime ottelusta.

Lue lisää lehdestä 29.9.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla