KSMPaimio

Mistä Paimiossa tilapäinen lastenvahti?

Paimiossa ei ole tällä hetkellä virallisia tahoja, jotka auttaisivat, kun vanhemman on päästävä asioimaan tai sairastunutta lasta ei voi viedä päiväkotiin.

Paimiosta ei ole tällä hetkellä saatavilla tilapäistä lastenhoitoapua. Muilla paikkakunnilla perheet hankkivat lastenhoitajan yleensä MLL:n lastenhoitovälityksen kautta, mutta Paimion kaupunki ei myöntänyt sille rahoitusta vaan Paimion toiminta lakkautettiin toukokuussa. MLL ei välitä muiden paikkakuntien hoitajia kuntiin, jotka eivät avusta toimintaa.

Paimiolaisten perheiden onkin hankittava tilapäinen hoitaja sukulaisten ja epävirallisten verkostojen avulla. Lisäksi useita muita vaihtoehtoja löytyy. Lue lisää 15.9.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla