KSMPaimio

Paimioon tulee uusi yksityinen päiväkoti

Paimion Ylä-Vistalle Välitien varteen alkaa lähiaikoina nousta uusi yksityinen päiväkoti, jonka toiminta käynnistyy ensi vuoden syksyllä. Päiväkotia alkaa pyörittää Verkanappulat Oy, jolla on Paimiossa jo entuudestaan Saaren alueella vastaavan kokoinen päiväkoti.
– Tämä on precis samanlainen päiväkoti, kuin Kämmekässä on, eli 96-paikkainen. Hoitopaikkojen haku alkaa vuodenvaihteen jälkeen, kertoo Verkanappulat Oy:n toimitusjohtaja Minna Takkula.
Paimiossa kaupungilla on käytössään päiväkotihoidossa palveluseteli, eli kaupunki tukee taloudellisesti perheitä, jotka valitsevat yksityisen päivähoidon. Perheet jättävät hakemukset siis suoraan yksityiseen päiväkotiin.

Päiväkodista tulee tämännäköinen. Sen on suunnitellut Arosuo Arkkitehdit Oy.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 29.9. 2017 lehdestä

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla