KSMPaimio

Piikkiön pappilassa vesivahinko

Piikkiön pappilassa havaittiin sunnuntaina akuutti vesivahinko. Kiertovesipumppu oli lauennut kellarissa pannuhuoneessa ja syyti vettä kellariin. Vettä ehti juosta pappilaan noin puolen vuorokauden ajan ennen kuin vedentulo suljettiin.

– Säikähdin ensin todella. Kun pääsimme paikalle, kävi kuitenkin ilmi, että vahingot ovat helposti korjattavissa, toteaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tekninen isännöitsijä Minna Heiskanen. Lue lisää 22.9.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla