KSMPaimio

Sauvon Korpelantien kaventuminen kummastuttaa

Sauvon keskustan eteläpuolelta kohti Halikon Kinnarpyöliä mutkitteleva yhdystie 1812 eli Korpelantie on viime aikoina puhuttanut Sauvon koilliskulman asukkaita ja muita kyseisen tien käyttäjiä.
Ihmetystä ja suoranaista närkästystä on herättänyt se, että maantieojien perkaamisen yhteydessä tie on muuttunut monin paikoin aikaisempaa selvästi kapeammaksi. Aluevastaava Markus Salminen Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta vastasi kysymyksiin .

Lue lisää lehdestä huomenna 29.9. 2017

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla