KSMPaimio

Vartin jumalanpalvelus Piikkiössä

KAARINA Piikkiön kirkossa kokeillaan kolmen vartin kirkko- jumalanpalveluksia ensi sunnuntaista lähtien. Kolmen vartin sanajumalanpalveluksessa annetaan tilaa musiikille, puheelle ja hiljentymiselle ja kirkonmenot ovat todellakin ohi 45 minuutissa. Näitä kokeilujumalanpalveluksia pidetään ensi sunnuntaista lähtien loppuvuoden aina kuukauden viimeisenä sunnuntaina eli neljä kertaa. Viimeisin siis 31.12.
Ensi viikon torstaina Piikkiön kirkossa on toisentyyppinen uutuusjumalanpalvelus, jossa musiikki on pääosin Blues Brothers-elokuvasta. Iltakuudelta alkavan jumalanpalveluksen musiikista vastaa SUMU Big Band, joka irrottelee perinteisestä poikkeavalla tavalla. Kirkkoherra Merja Hermonen saarnaa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla