KSMPaimio

Ilkivaltaa Villen kuntokeitaalla

Kuntoilualueen keinopäällysteessä on rumia jälkiä.

Villen kuntokeitaaksi nimetty ulkokuntosali Paimion Jokipuistossa on joutunut ilkivallan kohteeksi. Silminnäkijän mukaan ”mopopojat ovat saaneet hävitystä aikaiseksi”. Mopoilla on ”keulittu” kuntolaitealueen keltaista pinnoitetta piloille. Paikalla on nähty usein koulun jälkeen nuoria.
Villen Kuntokeidas avattiin 26. elokuuta Jokipuiston tapahtuman yhteydessä. Ulkokuntosali on ollut ulkoilijoiden suosiossa. Erityisesti sitä ajateltiin senioreille matalan kynnyksen lähiliikuntapaikaksi, jonne on helppo saapua vaikka rollaattorilla tai pyörätuolilla.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla