KSMPaimio

Katsomo toi palkinnon

PALKINTO Palloliiton Länsi-Suomen piiri palkitsi viime viikolla Peimari Unitedin olosuhdekehityksestä Respect -palkinnoilla. Palkinto myönnettiin komean uuden katsomon rakentamisesta.
Peimari United ja rakennuttajana Peimari-Areena Oy rakensivat 500-paikkaisen katetun katsomon Sauvon OP-HakkisPaanan kentän laidalle viimeisen vuoden kuluessa. Työt tehtiin valtaosin talkoina ja pääasiassa Peimari Unitedin seuraväen toimesta, mutta mukana talkoissa oli paljon myös jo eläkkeellä olevaa paikallista urheiluväkeä.
Hienossa katsomossa on kuppipenkit seuran väreissä sekä mm. asianmukaiset kioski ja aitiotilat.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla