KSMPaimio

Isot moottoritieseudun kaavat etenevät

Valtatie 1 asemakaavan muutos ja Iso-Iivarintien asemakaava etenevät Paimion kaupunginvaltuuston käsittelyyn. Molemmat kaavat olivat nähtävillä elo-syyskuussa ja niistä kummastakin jätettiin tuolloin muutamia lausuntoja, johon kaavanlaatija antoi omat vastineet ja kaavaa myös pieniltä osin tarkistettiin. Kaupunginhallituksessa molemmat kaavaehdotukset hyväksyttiin nyt yksimielisesti.
Valtatie 1 asemakaavamuutos luo alueelle kolme korttelia ja viisi tonttia. Yksi kortteleista on liike- ja toimistorakennuksille.
Iso-Iivarintien alueelle kaavassa osoitetaan isoja toimistorakennusten kortteleita. Sinne tulee useita uusia katuja, jotka nimetään Voimatie, Biotie, Energiatie. Rakennusmassat on sijoiteltava teiden suuntaisesti. Yli 4000 kerrosneliön kauppoja ei kummallekaan alueelle saa sijoittua.
Iso-Iivarintien kaavan osalta kaupunki hyväksyi maankäyttösopimuksen tehtäväksi maanomistajien Pertti Huuhkan ja Timo Lehtisen kanssa ja Valtatie 1 kaavamuutoksen osalta Pertti Huuhkan kanssa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla