KSMPaimio

Kiristääkö Sauvo veroja?

Sauvon kunnanhallitus käsitteli maanantaisessa 10-tuntiseksi maratoniksi venyneessä kokouksessaan vuoden 2018 talousarviota. Talousarvioehdotuksen mukaan kunnan käyttötalousmenot ovat yhteensä 17 262 096 euroa ja toimintatuotot 1 646 241 euroa. Verotuloja arvioidaan kertyvän 11 550 000 euroa ja valtionosuuksia 4 406 000 euroa.
Kunnanjohtaja Seppo Allén ehdotti kunnanhallituksessa tuloveroprosentin korotusta, mutta hallitus torjui esityksen äänin 6-1. Vain Marko Pekkarinen kannatti korotusta. Päätös tehdään maanantaina valtuustossa. Yleistä ja muitten asuinrakennusten kiinteistöveroprosenttia esitetään korotettavaksi esityksen mukaisesti. Vakituisten asuinrakennusten kiinteistöveroprosentti säilynee ennallaan.
Kunnanjohtaja Seppo Allénin mukaan alkuperäiseen budjettiesitykseen tehtiin pieniä muutoksia lisäämällä esimerkiksi markkinointirahaa ja tarkentamalla palkkarahoja. Muutosten kustannusvaikutus nettona on noin 41 500 euroa. Kunnan tulos on Allénin mukaan 50 000 eurolla positiivinen ja vuosikate noin 420 000 euroa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla