KSMPaimio

Mika Ingi nousi verolistan kärkinimien joukkoon

Paimion uusi yritysasiamies Mika Ingi löytyy Varsinais-Suomen verolistalta sijalta 52, kun maakunnan pääomatulot laitetaan suuruusjärjestykseen. Ingillä on 865 180 euroa pääomatuloja.

Ansiotuloja hänellä on 103 000 euroa vuodelta 2016, kertoo Verohallinto. Veroja ja muita maksuja hän on maksanut lähes 330 000 euroa.

Ingin sijoitus pääomatulojen listalla selittyy yrityskaupalla. Ingi myi lastensuojelupalveluja tuottavan MilaPro Oy:n toukokuussa 2016 Familar Oy:lle. Familar on Mehiläisen lastensuojelupalveluja tuottava tytäryhtiö.

Ingi oli Mila-Pron toimitusjohtaja ja kuului sen perustajiin.

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla