KSMPaimio

Sauvon kunnan mainosvideota tähdittää poislähtenyt jalkapallovalmentaja

Kuvakaappaus videosta.

Peimari Unitedista juuri lähtenyt jalkapallovalmentaja Diego Nobre on pääosassa Sauvon kunnan markkinointivideossa. Video on kuvattu viime kesänä. Nobre ilmoitti jättävänsä seuran lokakuun lopussa, vain vähän ennen videon julkaisua.

Sauvon hallintojohtaja Jenni Soini sanoo, että Nobren lähtö on ikävä juttu, mutta ei näe sen haittaavan videon markkinointikäyttöä.

–Ei hänen lähtönsä videota muuta. Nobre on videolla yhtenä esimerkkinä Sauvoon muuttavasta henkilöstä. Tärkeää on puhua oikeista asioista, Soini muotoilee.

Videolla Nobre kertoo muun muassa asettumisestaan Sauvoon. Samalla filmi kuvailee paikkakunnan palveluja.

– Video kertoo muun muassa Sauvosta vahvana jalkapallopaikkakuntana. Mukana on keskeisiä sauvolaisia paikkoja ja palveluja. Kaikki eivät lyhyeen videoon mahdu mukaan, mutta ehkä sitten seuraavaan videoon, lupailee Soini.

 

Portugalilainen Diego Nobre toimi Peimari Unitedin päävalmentaja useita vuosia. Hän oli myös seuran valmennuspäällikkö.

Portugalilainen Joaquim Valinho on Peimari Unitedin uusi edustusjoukkueen ja a-junioreiden päävalmentaja.

 

Video julkaistiin Sauvon Facebook-sivuilla keskiviikkona. Soinin mukaan videota voidaan käyttää monissa paikoissa kunnan markkinointiin.

– Kaikkein parasta on että videolla puhuu oikea ihminen, eikä näyttelijä. Oli hienoa, että Nobre suostui videon keulakuvaksi.

Sauvon kunnan markkinointivideon on tehnyt Helsingissä ja Turussa toimiva Pro Ratas -yritys. Videotuotanto maksoi kunnalle vajaat 4 000 euroa.

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla