KSMPaimio

Verotus entisellään Kaarinassa

Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että Kaarinan kaupungin veroprosentit pysyvät ensi vuonna nykyisellä tasolla. Kunnan tuloveroprosentti on 19,75 %. Yleinen kiinteistövero on 1,00 %, vakituisten asuinrakennusten 0,41 %, muiden asuinrakennusten 1,00 % ja rakentamattomien rakennuspaikkojen vero 4,00 %.

Sää
Vitsit vähissä?
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu
Arkistot
Muualla