KSMPaimio

Hakan tilien tutkinta edelleen kesken

Urheiluseura Paimion Hakan taloudenpidon epäselvyyksien tutkinta on edelleen käynnissä. Taloudenpidon epäselvyyksistä tehtiin rikosilmoitus aiemmin syksyllä ja tutkinnanjohtaja Aki Lahtisen mukaan tutkinta jatkuu vielä ensi vuoden puolelle.
– Kun selvitettäviä tilejä ja materiaalia on paljon ja pidemmältä ajalta, selvitystyö vie aikaa. Näemme tärkeäksi, että syntyy totuudenmukainen kuva tapahtumista.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla